Πήγε σε σπίτι ηλικιωμένων και τους έκλεψε 50 ευρώ - Καταζητείται 50χρονος

Πήγε σε σπίτι ηλικιωμένων και τους έκλεψε 50 ευρώ - Καταζητείται 50χρονος

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις από ηλικιωμένους, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 50χρονου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις  24 Μαρτίου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από δύο πρόσωπα  89 και 82 χρόνων ότι τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο αντίστοιχα τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους 50χρονος από Λεμεσό κάτοικος Πάφου και κάτω από διάφορες προφάσεις τους απέσπασε 50 ευρώ του καθενός.

Εναντίον του 50χρονου φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE