Πήγε σε σπίτι ηλικιωμένων και τους έκλεψε 50 ευρώ - Καταζητείται 50χρονος

Πήγε σε σπίτι ηλικιωμένων και τους έκλεψε 50 ευρώ - Καταζητείται 50χρονος

Υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις από ηλικιωμένους, διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 50χρονου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις  24 Μαρτίου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου από δύο πρόσωπα  89 και 82 χρόνων ότι τον Νοέμβριο και το Δεκέμβριο αντίστοιχα τους επισκέφτηκε στο σπίτι τους 50χρονος από Λεμεσό κάτοικος Πάφου και κάτω από διάφορες προφάσεις τους απέσπασε 50 ευρώ του καθενός.

Εναντίον του 50χρονου φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE