Θέλετε να φάτε μούχτιν παττίχα; Να πάτε σε αυτό το summer party – Κύπριοι celebrities θα σας ξεσηκώσουν

Θέλετε να φάτε μούχτιν παττίχα; Να πάτε σε αυτό το summer party – Κύπριοι celebrities θα σας ξεσηκώσουν

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή γιατί γίνονται τα περισσότερα parties, στα οποία μάλιστα δεν χρειάζεται να σημαιοστολιστείς για να πας! Μαγιό, σαγιονάρες και τσαντάκι με τα απαραίτητα, το απόλυτο outfit για να βγεις και να περάσεις καλά.

Πολύ χαρήκαμε όταν είδαμε πως θα γίνει και φέτος το Παγκύπριο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Καρπουζιού, στο οποίο μάλιστα θα τραγουδήσουν (ζωντανά παρακαλώ), πολλά και γνωστά ονόματα από το εγχώριο, μουσικό στερέωμα.

Δείτε το σχετικό flyer, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο κι ετοιμαστείτε για ένα τρελο, καρπουζοπάρτι, που σίγουρα θα σας μείνει αξέχαστο!

Tip: Οι κοκκόνες δεν καταπίνονται. Να προτιμήσετε χαλλούμιν της φίζας.

Σ.Χ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE