Στην Αραδίππου αύριο το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Βαρνάβα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Στην Αραδίππου αύριο το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Βαρνάβα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Την Τετάρτη (25/5) θα δοθεί το τελευταίο αντίο στον 39χρονο Βαρνάβα Γεωργίου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Δρομολαξιά.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 17:30 το απόγευμα στον ιερό ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 09.45 της Δευτέρας 23 Μαϊου σημειώθηκε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση στην επαρχία Λάρνακας. Συγκεκριμένα οδηγός ηλικίας 39 ετών, που ταξίδευε στην οδό 28ης Οκτωβρίου στη Δρομολαξιά, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να εκτραπεί από τη πορεία του, να ανατραπεί στη δεξιά πλευρά ως και να ακινητοποιηθεί σε χαντάκι του δρόμο.

Ο οδηγός Βαρνάβας Γεωργίου, 39 ετών από την Αραδίππου, τραυματίστηκε θανάσιμα και από τις πρώτες εξετάσεις φαίνεται ότι δεν έφερε ζώνη ασφαλείας.

Επειδή δεν έφερε ζώνη, ο 40χρονος εκτινάχθηκε από το όχημα και στη συνέχεια καταπλακώθηκε από αυτό.

Ο 39χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE