Συγκίνηση για τον Ιάσονα που επιστρέφει στην Κύπρο από τις Φιλιππίνες - Το «Ευχαριστώ» στον Νίκο Χριστοδουλίδη

Συγκίνηση για τον Ιάσονα που επιστρέφει στην Κύπρο από τις Φιλιππίνες - Το «Ευχαριστώ» στον Νίκο Χριστοδουλίδη

Τις ευχαριστίες του προς το πρόσωπο του Νίκου Χριστοδουλίδη απεύθυνε πολίτης μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα, «Μεσημέρι και κάτι».

Ο Γιάννης Κυνηγόπουλος – πατέρας του 18χρονου Ιάσονα – που παγιδεύτηκε στις Φιλιππίνες έχοντας ληγμένα ταξιδιωτικά έγραφα θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν να επιστρέψει ο γιος του στην Κύπρο.

Ο κ. Κυνηγόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο γιος μου έφυγε μαζί με την μητέρα του από την Κύπρο το 2010. Πριν από δύο χρόνια μου είπε ότι η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει. Μου είπε “με εγκατέλειψε η μητέρα μου, σε παρακαλώ μπορείς να με φροντίζεις”; Και από τότε, χωρίς να ντρέπομαι, ότι είχα και δεν είχα τα έδινα για την επιστροφή του Ιάσονα. Ευχαριστώ τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον συνεργάτη του Νεόφυτο Κωνσταντίνου, που έβαλαν τον πρώτο λίθο για να επιστρέψει ο γιος μου στην Κύπρο. Όταν αποχώρησαν από το Υπουργείο, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Ελπίζω να πάνε όλα καλά το Σάββατο, να είμαι κοντά του και να τον αγκαλιάσω».

Παράλληλα, ευχαρίστησε και τον Κύπριο επιχειρηματία που θα έρθει μαζί με τον Ιάσονα στην Κύπρο το Σάββατο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το επίθετό του.  

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE