Μίνι συμβούλιο υπό τον Ολάντ για την ελληνική κρίση

Μίνι συμβούλιο υπό τον Ολάντ για την ελληνική κρίση

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ έχει συγκαλέσει ένα μίνι συμβούλιο σήμερα το πρωϊ στις 10.00 ώρα Κύπρου, με αποκλειστικό αντικείμενο το θέμα της ελληνικής κρίσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του προεδρικού περιβάλλοντος, η συζήτηση θα περιστραφεί κυρίως γύρω από τις συνέπειες για τη Γαλλία.

Με το σημερινό συμβούλιο ο Φρανσουά Ολάντ δείχνει ότι αναλαμβάνει τη διαχείριση του θέματος, ενώ από το Υπουργείο Οικονομικών διαρρέουν οι

διαβεβαιώσεις ότι όλα έχουν μελετηθεί και μια έξοδος της Ελλάδας θα είναι χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE