Έπιασαν 25χρονο μέσα σε εκκλησία στη Λεμεσό – Προσπαθούσε να κλέψει το παγκάρι

Έπιασαν 25χρονο μέσα σε εκκλησία στη Λεμεσό – Προσπαθούσε να κλέψει το παγκάρι

Χειροπέδες σε 25χρονο πέρασαν οι Αρχές, ο οποίος κατηγορείται για διάρρηξη εκκλησίας και κλοπή χρηματικού πόσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής της εκκλησίας, κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι άγνωστο πρόσωπο μπήκε στον ναό από το παράθυρο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος επιχείρησε να κλέψει το παγκάρι, ωστόσο δεν πρόλαβε καθώς τον ανέκοψαν τα μέλη που εισήλθαν στην εκκλησία.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 25χρονος χτύπησε σε παρακείμενο σκάμνο με αποτέλεσα να τραυματιστεί.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου φόρεσαν χειροπέδες στον 25χρονο.

Μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού 1.400 ευρώ, το οποίο είχε κλαπεί στις 13 και 20 Μαΐου, καθώς και της νυχτερινής διάρρηξης εκκλησίας στις 23 Μαΐου.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.