Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

«Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ…οφαρδία; Όχι δεν είναι. Θα τα πούμε στο επόμενο». Όταν ο Άρης του είπε πως έχει έπαρση, συνέχισε: «Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ…ω τους παίκτες αλλά έχεις και τύχη»
Ο Άρης τόνισε ότι είναι πολύ καλός παίκτης και για αυτό έχει τέτοια ποσοστά στο Survivor και κάπου εκεί η ένταση χτύπησε κόκκινο. «Η μεγαλύτερη έπαρση του Survivor. Κακία εγώ; Πότε ρε μ…α; Πες τα σε άλλους. Ντροπή σου! Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Σε εμένα το λες; Τα βλέπουν όλοι» απάντησε ο Τάλα στον Άρη, που του έλεγε πως βγάζει κακία.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




