Κωνσταντίνος Κουφός: Ο νεαρός τραγουδιστής παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του

Κωνσταντίνος Κουφός: Ο νεαρός τραγουδιστής παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του

O Κωνσταντίνος Κουφός, ο οποίος έγινε γνωστός με το τραγούδι «Η πιο ωραία στην Ελλάδα», αποκάλυψε στο Happy Day ότι παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του!

Ο Κωνσταντίνος Κουφός είπε: «Παντρευόμαστε και θα κάνουμε και τη βάφτιση του γιου μας, ανήμερα των γενεθλίων του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός»!

Και αποκάλυψε: «Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Μετά τον κορονοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου.

Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ. Δεν της έχω κάνει ακόμα πρόταση γάμου, το έχω φανταστεί πολύ ονειρικό. Ακόμα και σε αυτό θέλω να της κάνω έκπληξη. Θα κάνω πρόταση με ένα ωραίο δαχτυλίδι εκεί που δε θα το περιμένει.»!

Και ανέφερε: Δε θα πούμε ποτέ δημόσια το όνομα του γιου μας. Στις 11 Ιουλίου που θα βαφτιστεί, θα του δώσουμε ένα ωραίο όνομα που μας αρέσει πολύ. Δεν θέλουμε να το πούμε δημόσια και δεν το εμφανίζουμε πουθενά. Αν το παιδί μας αποφασίσει να είναι στα μέσα, να το κάνει ο ίδιος».

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE