Νέες χαλαρώσεις σε εφαρμογή: Όσα ισχύουν για χωρητικότητα σε mall και επιχειρήσεις

Νέες χαλαρώσεις σε εφαρμογή: Όσα ισχύουν για χωρητικότητα σε mall και επιχειρήσεις

Νέες χαλαρώσεις στα μέτρα κατά της πανδημίας ισχύουν από σήμερα, Δευτέρα, καθώς αυξάνεται η χωρητικότητα σε εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες, σύμφωνα με τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί από το Υπουργικό Συμβουλίου στις 18 Μαΐου.

Όπως είχε ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, από σήμερα, Δευτέρα, η χωρητικότητα σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, εμπορικά κέντρα και επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κοινό, περιλαμβανομένης της Δημόσιας Υπηρεσίας, αυξάνεται σε υποστατικά μέχρι 500τ.μ στο 100% της χωρητικότητας και σε υποστατικά άνω των 500τ.μ στο 85% της χωρητικότητας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE