Τραγικός θάνατος για 43χρονο στη Λεμεσό: Πνίγηκε καθώς έτρωγε - Αφαίρεσαν από το λαιμό του κομμάτι κρέας

Τραγικός θάνατος για 43χρονο στη Λεμεσό: Πνίγηκε καθώς έτρωγε - Αφαίρεσαν από το λαιμό του κομμάτι κρέας

Τραγικό θάνατο βρήκε 43χρονος στη Λεμεσό χθες βράδυ κατά τη σίτιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, χθες βράδυ γύρω στις 10:30, 43χρονος Ελληνοκύπριος πνίγηκε καθώς έτρωγε σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας ένιωθε αδιαθεσία και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο επι καθήκοντι ιατρός εντόπισε και αφαίρεσε κομμάτι κρέας από τον λαιμό του, το οποίο φαίνεται πώς ήταν και η αιτία για το τραγικό τέλος του 43χρονου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα φανούν στα αποτελέσματα της νενομισμένης νεκροτομής.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE