Νεκρή βρέθηκε επιβάτιδα σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη

Νεκρή βρέθηκε επιβάτιδα σε καμπίνα κρουαζιερόπλοιου στη Σαντορίνη

Μέσα στην καμπίνα της απεβίωσε 63χρονή γυναίκα, η οποία ταξίδευε με κρουασιερόπλοιο για τη Σαντορίνη.

Το πρωί της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Θήρας ενημερώθηκε από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου που βρισκόταν στο λιμάνι του νησιού, ότι 63χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα, απεβίωσε εντός της καμπίνας της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με σκάφος στον λιμένα «ΑΘΗΝΙΟΣ» της Σαντορίνης και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.


Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Κυπριακό: Ναρκοθετεί την πενταμερή της Νέας Υόρκης, η Τουρκία - Καταθέτει χάρτη θαλάσσιου χωροταξικού σχεδιασμού ο Τατάρ

Λευκωσία και Ηνωμένα ΄Εθνη προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη διευρυμένη διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη περί τα τέλη Ιουλίου, με την προσωπική απεσταλμένη του Αντόνιο Γκουτέρες, να συνεχίζει τις επισκέψεις και τις επαφές της, στις εγγυήτριες δυνάμεις.