Κανονικά θα λειτουργήσουν οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο

Η Κεντρική Τράπεζα διαβεβαιώνει ότι οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο δεν επηρεάζονται από τις όποιες αποφάσεις ληφθούν στην Ελλάδα για το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι ελληνικές θυγατρικές είναι εγγεγραμμένες στην Κύπρο και εποπτεύονται από την ΚΤ.

Ως εκ τούτου, όλα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά στην Κύπρο από την επιβολή τραπεζικής αργίας και περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE