Κανονικά θα λειτουργήσουν οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο

Η Κεντρική Τράπεζα διαβεβαιώνει ότι οι θυγατρικές των ελληνικών τραπεζών στην Κύπρο δεν επηρεάζονται από τις όποιες αποφάσεις ληφθούν στην Ελλάδα για το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Τράπεζας Αλίκη Στυλιανού δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι ελληνικές θυγατρικές είναι εγγεγραμμένες στην Κύπρο και εποπτεύονται από την ΚΤ.

Ως εκ τούτου, όλα αναμένεται να κυλήσουν ομαλά στην Κύπρο από την επιβολή τραπεζικής αργίας και περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE