Αυτοί που θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες – Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κυριάκου, Κατελάρης και Πίττας

Αυτοί που θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες – Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ Κυριάκου, Κατελάρης και Πίττας

Τέσσερις παίκτες των πρωταθλητών θα ξεκουραστούν λιγότερες μέρες από τους υπόλοιπους, επειδή κλήθηκαν στην εθνική ομάδα για τους αγώνες του Nations League.

Συγκεκριμένα κλήθηκαν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Γιάννης Πίττας, ο αρχηγός Χάμπος Κυριάκου και οι Φάνος Κατελάρης, Αντρέας Φιλιώτης. Ο Ντανίλο Σπόλιαριτς δεν κλήθηκε, επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Δείτε την συνέχεια στο themasports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE