Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Πολύ σύντομα το τέταρτο γεωτρύπανό μας θα βγει για νέες εξερευνήσεις

Τούρκος Υπουργός Ενέργειας: Πολύ σύντομα το τέταρτο γεωτρύπανό μας θα βγει για νέες εξερευνήσεις

Πολύ σύντομα το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας θα βγει για νέες εξερευνήσεις στη θάλασσα, δηλώνει ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Τουίτερ, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας δημοσιεύει βίντεο που ετοιμάστηκε για το τέταρτο γεωτρύπανο της Τουρκίας που έφτασε στην Μερσίνα στις 19 Μαΐου.

Ο κ. Ντονμέζ αναφέρει ότι «το τέταρτο γεωτρύπανό μας είναι στα πέντε της κλάσης του στον κόσμο. Πολύ σύντομα θα βγει για νέες εξερευνήσεις στα βάθη των θαλασσών μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Video: Έκρυθμη κατάσταση στο Λος Άντζελες, η Εθνοφρουρά έριξε χημικά και πλαστικές σφαίρες στους διαδηλωτές

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο του Λος Άντζελες, όταν αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών και πλαστικών σφαιρών για να διαλύσουν διαδηλωτές που αντιδρούσαν στην ανάπτυξη στρατιωτικών μονάδων της Εθνοφρουράς. Η αποστολή των δυνάμεων αυτών έγινε έπειτα από απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE