Επιτίθεται στην Κυβέρνηση o Νεοκλής Συλικιώτης: «Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει»

Επιτίθεται στην Κυβέρνηση o Νεοκλής Συλικιώτης: «Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει»

«Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει», τονίζει σε γραπτή Δήλωση το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Νεοκλής Συλικιώτης.

Αυτούσια η δήλωση:

Η πολυδιαφημισμένη σύσκεψη στο Προεδρικό για την ακρίβεια αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Αντί για μέτρα, μετά από πολύμηνη αδράνεια, η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη ανακοίνωσε νέες συσκέψεις για λήψη μέτρων αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Η κυβέρνηση ΔΗΣΥ Αναστασιάδη κοινωνικά ανάλγητη αρνείται την πραγματικότητα. Σφυρίζει αδιάφορα για την ακρίβεια που καλπάζει και τη ζει στο πετσί του ο κυπριακός λαός. Κλείνει τα μάτια στην αισχροκέρδεια.

Το ΑΚΕΛ εδώ και καιρό κατάθεσε προτάσεις νόμου για κατάργηση της διπλής φορολογίας και πλαφόν στα καύσιμα, για μείωση του ΦΠΑ σε αγαθά και στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Καλούμε την κυβέρνηση έστω και την υστάτη να ανταποκριθεί στις προτάσεις του ΑΚΕΛ και τα αιτήματα της κοινωνίας. Χρειάζονται μέτρα τώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE