Η πρωινή ποδηλασία την έστειλε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι

Η πρωινή ποδηλασία την έστειλε στο νοσοκομείο με τραύμα στο κεφάλι

Στις 7.15 το πρωί σήμερα, ενώ 62χρονη οδηγούσε το ποδήλατό της στην οδό Χριστόδουλου Σώζου με κατεύθυνση την οδό Χαράλαμπου Καλαϊτζή στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Στη σκηνή, σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας, κλήθηκε ασθενοφόρο από διερχόμενους οδηγούς, το οποίο παρέλαβε την 62χρονη και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι από την πτώση, υπέστη υποσκληρίδιο αιμάτωμα και κάκωση κεφαλής και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου. Να σημειωθεί ότι η 54χρονη δεν έφερε κράνος ασφαλείας ποδηλατιστή.
Το Γραφείο Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Γύρω στις 10.50 το πρωί σήμερα, ενώ 54χρονη οδηγούσε το ποδήλατό της στην οδό Γιαννάκη Τζοβάννη στις Βρυσούλλες μαζί με ακόμα τέσσερις ποδηλατιστές, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Ακολούθως, η 54χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι από την πτώση, υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη. Να σημειωθεί ότι η 54χρονη έφερε κράνος ασφαλείας ποδηλατιστή.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.