Συγκλονιστική εξομολόγηση ηθοποιού: «Οι γονείς μου πέθαναν από καρκίνο την ίδια χρονιά»

Συγκλονιστική εξομολόγηση ηθοποιού: «Οι γονείς μου πέθαναν από καρκίνο την ίδια χρονιά»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση κάνει δημόσια Ελληνίδα ηθοποιός, αποκαλύπτοντας τις τραγικές ώρες που πέρασε όταν έχασε και τους δυο γονείς της από καρκίνο και μάλιστα την ίδια χρονιά!

Δεν είναι άλλη από τη Μαρία Ναυπλιώτου η οποία μιλώντας στο Beaute αποκάλυψε κάτι πολύ προσωπικό της. «Προσπαθώ πάρα πολύ να τα βρω με τον εαυτό μου» είπε η αγαπημένη ηθοποιός και συνέχισε: «Το μεγαλύτερο στοίχημα που νιώθω πως έχω κερδίσει είναι πως θέλησα από πολύ νωρίς -λόγω προσωπικών δυσκολιών- να αποκτήσω καλή σχέση με τον εαυτό μου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις τραγωδίες της ζωής, σε θανάτους.

Το θέατρο είναι ένας πολύ δύσκολος χώρος, όμως σε τίποτε δεν συγκρίνεται με οτιδήποτε μπορεί να προκύψει στην πραγματική ζωή. Προσπαθώντας να οργανωθώ απέναντι στο πένθος κατάφερα να έχω μια καλή σχέση με τον εαυτό μου, η οποία δεν μπορεί να διαταραχτεί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και το μεγαλύτερο κέρδος μου.

Το πένθος ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Οι γονείς μου αρρώστησαν όταν ήμουν 27 χρονών κι ο αδελφός μου ήταν 25. Πέθαναν σε δέκα χρόνια, κι οι δύο την ίδια χρονιά, από καρκίνο, όταν ήμουν 36 χρονών.

Το μοιράστηκα με τον αδελφό μου γιατί ήμασταν συνέχεια μαζί, είμαστε πολύ δεμένοι. Η αλήθεια είναι ότι από την οικογένειά μου είχαμε πάρα πολύ γερές βάσεις και πήραμε πολλή αγάπη.

Οι γονείς μας, με τον τρόπο που μας αγαπούσαν, μας έμαθαν ότι μπορούμε να συνδεόμαστε με τους ανθρώπους και τελικά να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες που έχουν οι σχέσεις».

Πηγή:gossip-tv

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE