ΣΥΚΑΛΑ: Στήριξη στα αιτήματα των αιγοπροβατοτρόφων, αλλά όχι στις πράξεις τους

ΣΥΚΑΛΑ: Στήριξη στα αιτήματα των αιγοπροβατοτρόφων, αλλά όχι στις πράξεις τους

Στήριξη στα αιτήματα των αιγοπροβατοτρόφων, αλλά όχι στις πράξεις τους, εκφράζει ο Σύνδεσμος Καταθετών Λαϊκής Τράπεζας (ΣΥΚΑΛΑ) με ανακοίνωσή του μετά τη διαμαρτυρία που πραγματοποίησαν οι αιγοπροβατοτρόφοι στη Λευκωσία και έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Τετάρτη.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος αναφέρει ότι συμπαρατάσσεται με τα αιτήματα αυτών των πληγεισών ομάδων, χωρίς κατ´ ανάγκη να συμφωνεί με τις πράξεις ανάμματος φωτιάς ή χύσιμο γάλακτος, «ειδικά σε μια περίοδο που υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν τα αναγκαία αγαθά για την επιβίωσή τους», όπως επισημαίνει.

«Ο δικός μας σύνδεσμος είχε προβεί κατά καιρούς σε εκδηλώσεις στο Προεδρικό, στη Βουλή, στο Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς επιθετικότητα και προκλήσεις, παρόλο που πλείστοι από εμάς είδαν τις οικονομίες ζωής να «εξαφανίζονται», προσθέτει ο Σύνδεσμος.

Αναφέρει, ακόμα, ότι εννέα χρόνια μετά το κούρεμα των αποταμιεύσεων με απόφαση της Πολιτείας, τα μέλη του ΣΥΚΑΛΑ δεν έχουν εισπράξει τίποτα «παρόλες τις υποσχέσεις και παραδοχές για το άδικο και το ετεροβαρές των αποφάσεων του 2013, και παρ´ όλη την αναγνώριση για αποκατάσταση».

Στην ανακοίνωσή του, ο ΣΥΚΑΛΑ καταλήγει απευθύνοντας ερώτημα προς την κυβέρνηση, αν «χρειάζεται και εμείς να γίνουμε επιθετικοί για να ακουστούμε επιτέλους;». Κλείνει, δε, με την ελπίδα να λάβει απάντηση «και να μην είναι ακόμα «μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω», όπως λέει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE