Απίστευτη καταγγελία για Πουρνάρα - «Ξυλοφόρτωσε έγκυο - Ήθελαν να χάσει το μωρό για να την εκδίδουν»

Απίστευτη καταγγελία για Πουρνάρα - «Ξυλοφόρτωσε έγκυο - Ήθελαν να χάσει το μωρό για να την εκδίδουν»

Σε σοβαρή καταγγελία προέβη 23χρονη εγκυμονούσα που διαμένει στο Κέντρο φιλοξενίας Πουρνάρα, ότι ομοεθνής της όχι μονο την ξυφόρτωσε αλλά και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυριστηκε το θύμα, 23χρονη ομοεθνής της, της επιτέθηκε χτυπώντας την στην κοιλιά.

Το περιστατικό φαίνεται να σημειώθηκε στις 18 Μαϊου, με την 23χρονη η οποία διανύει τον 5 μήνα εγκυμοσύνης της, να μεταφέρεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας , και στη συνέχεια στο Μακάρειο Νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Οσον αφορά την 23χρονη που καταγγέλθηκε για ξυλαρμό, συνελήφθη, και μεταφέρθηκε στο Επαρχικό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία για έκδοση διατάγματος κράτησης της.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Γ. Αντωνίου: «Άκοψη η παρέμβαση Παπασταύρου για GSI, ο Πρόεδρος δεν θα έπρεπε να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ»

Είναι συνεχής η επικοινωνία του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος για σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένου του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης και η συνεργασία των δύο κυβερνήσεων είναι παραγωγική και θεσμικά άρτια δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE