Πρόταση Σιζόπουλου για ΓεΣΥ: Παίρνει θέση το Υπ. Υγείας – «Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις»

Πρόταση Σιζόπουλου για ΓεΣΥ: Παίρνει θέση το Υπ. Υγείας – «Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε τροποποιήσεις»

Θέση παίρνει το Υπουργείο Υγείας μετά τις έντονες αντιδράσεις για την πρόταση του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου που αφορά αλλαγές στη νομοθεσία που διέπει το ΓεΣΥ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σύμβουλο του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνο Αθανασίου, το Υπουργείο Υγείας υποστηρίζει πως όποιες αλλαγές και να υπάρξουν δεν πρόκειται να αλλάξει η φιλοσοφία του ΓεΣΥ.

«Η θέση του Υπουργείου Υγείας είναι ότι δεν πρόκειται να αλλάξει φιλοσοφία το ΓεΣΥ. Μετά από πολλές δεκαετίες και με τη βούληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, πλέον είναι στη διάθεση των πολιτών και εξυπηρετεί χιλιάδες πολίτες», είπε συγκεκριμένα.  

«Με την υπάρχουσα νομοθεσία μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτέ τροποποιήσεις ώστε να διορθωθούν όποιες στρεβλώσεις υπάρχουν και να παταχθούν φαινόμενα όπως είναι οι καταχρήσεις και άλλα εντός του συστήματος Υγείας», πρόσθεσε.

«Το σημαντικό είναι όμως ότι οποιεσδήποτε αλλαγές γίνουν δεν θα οδηγήσουν στην αλλαγή της φιλοσοφίας είτε της αρχιτεκτονικής του γενικού σχεδίου Υγείας»

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE