Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της

Ο πατέρας της 33χρονης απευθύνθηκε στον γνωστό δικηγόρο, για ν' αποδείξει την αθωότητά της - Ο ποινικολόγος ζήτησε να μελετήσει τη δικογραφία, προτού αποφασίσει.


Επιμένει στην αθωότητα της σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών η Ρούλα Πισπιρίγκου, και για να το αποδείξει ζητά από τον Αλέξη Κούγια να την εκπροσωπήσει ενώπιον του δικαστηρίου.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στο Live News, ο πατέρας της 33χρονης φέρεται να ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπόθεση.

Ο δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η Πισπιρίγκου έψαχνε κι άλλον δικηγόρο, καθώς αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο πατέρας της απευθύνθηκε στον Κούγια.

Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε από τον γνωστό δικηγόρο είναι ότι προτού αποφασίσει αν θα αναλάβει την υπόθεση, θα πρέπει να μελετήσει τη δικογραφία.

Κίνητρο για να απευθυνθεί η οικογένεια της 33χρονης στον συγκεκριμένο δικηγόρο είχε απτελέσει μία δήλωσή του -πριν την προφυλάκισή της και τις εξελίξεις που ακολουθησαν σχετικά με την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας και της Μαλένας- ότι είναι δύσκολο να καταδικαστεί ένας άνθρωπος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις, αποτυπώματα,DNA ή αυτόπτες μάρτυρες.

Για τα χρέη της σπιτονοικοκυράς, σημείωσε πως αυτά δημιουργήθηκαν τα τελευταία τρία χρόνια, από τη στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε το πληρεξούσιο, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE