Συναγερμός στο Βέλγιο: Ανατράπηκε λεωφορείο που επέβαιναν 34 παιδιά

Συναγερμός στο Βέλγιο: Ανατράπηκε λεωφορείο που επέβαιναν 34 παιδιά

Ένα δεύτερο άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά - Το λεωφορείο συγκρούστηκε σε πυλώνα μιας γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου

Ένα λεωφορείο που μετέφερε 34 παιδιά από τη Βρετανία και επτά ενήλικες έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα στο Βέλγιο, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν νεκρό, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το λεωφορείο φέρεται να ανατράπηκε στον αυτοκινητόδρομο Α18 (Ε40) στην περιοχή Middelkerke της Δυτικής Φλάνδρας, στις 09:45 (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένα δεύτερο άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το λεωφορείο συγκρούστηκε σε πυλώνα μιας γέφυρας του αυτοκινητοδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE