Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν: Φώναζε «είμαι ο Μεσσίας»

Ένοπλος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Ερντογάν: Φώναζε «είμαι ο Μεσσίας»

Ένα άτομο επιχείρησε να μπει στο σπίτι του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Κωνσταντινούπολη στο Σκούταρη φωνάζοντας «Είμαι ο Μεσσίας».

Όταν ο «Μεσσίας» τράβηξε όπλο, η αστυνομία τον πυροβόλησε στο πόδι και τον ακινητοποίησε, ενώ στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα το Odatv, κανάλι της αντιπολίτευσης, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03.10 τα ξημερώματα χθες.

Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

«Μεσίας» που ήθελε να συναντήσει τον Ερντογάν

ΠΗΓΗ: Έθνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE