Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με πλαστό έγγραφο - Συνελήφθη ο 35χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με πλαστό έγγραφο - Συνελήφθη ο 35χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος για υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομη είσοδο στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 06:50 την Τρίτη άντρας παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για την Πολωνία παρουσιάζοντας γερμανικό έντυπο διαμονής το οποίο φέρεται ότι ήταν πλαστογραφημένο.

Τα στοιχεία του άνδρα δεν εντοπίζονται στο σύστημα αφιξοαναχωρήσεων της Δημοκρατίας και το εν λόγω έγγραφο φαίνεται να είναι πλαστό, είπε ο κ. Νικολάου.

Ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE