Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με πλαστό έγγραφο - Συνελήφθη ο 35χρονος

Τον «τσάκωσαν» στο αεροδρόμιο με πλαστό έγγραφο - Συνελήφθη ο 35χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος για υπό διερεύνηση υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, παράνομη είσοδο στο έδαφος της Δημοκρατίας και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 06:50 την Τρίτη άντρας παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για την Πολωνία παρουσιάζοντας γερμανικό έντυπο διαμονής το οποίο φέρεται ότι ήταν πλαστογραφημένο.

Τα στοιχεία του άνδρα δεν εντοπίζονται στο σύστημα αφιξοαναχωρήσεων της Δημοκρατίας και το εν λόγω έγγραφο φαίνεται να είναι πλαστό, είπε ο κ. Νικολάου.

Ο 35χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE