Αίσιο τέλος για 16χρονη στη Λευκωσία - Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της

Αίσιο τέλος για 16χρονη στη Λευκωσία - Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, 16χρονη η οποία είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από τις 14 Μαΐου, 2022, από την κατοικία της στην επαρχία Λευκωσίας.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 16χρονης έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία στις 15 Μαΐου, 2022, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Τη 16χρονη εντόπισαν μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, γύρω στις 11.30 το βράδυ της Τρίτης, 17 Μαΐου, 2022. Αυτή είναι καλά στην υγεία της.

Μετά και τον εντοπισμό της δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση της φωτογραφίας και των προσωπικών της στοιχείων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE