Μοιραίο το gay pride στις ΗΠΑ- Ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς

Μοιραίο το gay pride στις ΗΠΑ- Ένας τραυματίας μετά από πυροβολισμούς

Μία ομάδα αντρών, που δεν συμμετείχαν στην παρέλαση, ενεπλάκησαν σε έναν διαπληκτισμό - Ο τραυματίας δεν εμπλεκόταν στο περιστατικό

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε gay pride στο Σαν Φρανσίσκο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ανθρώπου. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν μία ομάδα αντρών που δεν συμμετείχαν στην παρέλαση ενεπλάκησαν σε έναν διαπληκτισμό κοντά στο χώρο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι συμμετέχοντες στο gay pride.

Η αστυνομία είπε ότι το περιστατικό κλιμακώθηκε «όταν ένας άντρας έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε πολλές φορές. Ένας πυροβολισμός τραυμάτισε έναν άντρα στο χέρι».

«Ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε πιστεύεται ότι δεν εμπλεκόταν στο περιστατικό του διαπληκτισμού», σημειώνει στο AFP ο Carlos Manfredi, αξιωματικός στο αστυνομικό τμήμα του Σαν Φρανσίσκο.

Αρκετοί ύποπτοι έχουν συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE