ΔΗΣΥ: «Ο κάθε πολιτικός έχει ευθύνη για το τι γράφει» - «Είναι κλεμμένο το όραμα Νίκου Χριστοδουλίδη;»

ΔΗΣΥ: «Ο κάθε πολιτικός έχει ευθύνη για το τι γράφει» - «Είναι κλεμμένο το όραμα Νίκου Χριστοδουλίδη;»

Ως πολύ σοβαρό χαρακτήρισε το ζήτημα με τον τέως επικοινωνιολόγο του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

«Δεν είναι θέμα επικοινωνιολόγου. Ο κάθε πολιτικός, και εμείς κι όλοι, γράφουμε ή έχουμε εν πάσει περιπτώσει την ευθύνη αυτών που γράφονται», δήλωσε ο κ. Δημητρίου μιλώντας στην εκπομπή ‘Μέρα Μεσημέρι’ του ΑΝΤ1.

Πρόσθεσε ακόμη πως «δεν μπορεί να φταίει αυτός που φέρνει το μήνυμα και δεν είναι πινελιές όπως λέει το επιτελείο Χριστοδουλίδη που έβαλε ο επικοινωνιολόγος και στο τέλος ‘πλήρωσε και τη νύφη’».

Μάλιστα είπε ότι η λογοκλοπή είναι εκτεταμένη και διερωτήθηκε αν και το όραμα του Νίκου Χριστοδουλίδη που παρουσίασε στους πολίτες αν είναι και αυτό κλεμμένο. «Δεν υπάρχει δικό του το αφήγημα, δικό του όραμα; Έπρεπε να τα κλέψει από τον κ. Κασουλίδη;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ

Δείτε τα βίντεο - τρολ από την ομιλία Νίκου Χριστοδουλίδη σε σύγκριση με την προεκλογική εκστρατεί Γιάννου Κασουλίδη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.