Χρίστος Χρίστου: «Έχουμε πολιτικές και κόκκινες γραμμές» - «Ενδοκυβερνητικές» οι επερχόμενες εκλογές

Χρίστος Χρίστου: «Έχουμε πολιτικές και κόκκινες γραμμές» - «Ενδοκυβερνητικές» οι επερχόμενες εκλογές

Αρχές Ιουνίου αναμένεται η ανακοίνωση του δικού τους υποψηφίου δήλωσε ο Χρίστος Χρίστου.

Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», υπενθύμισε ότι όπως έχουν ήδη ανακοινώσει θα κατέλθουν αυτόνομα στις προεδρικές εκλογές του 2023. «Στις 29 Μαΐου θα έχουμε κεντρική επιτροπή για τη λήψη τελικών αποφάσεων και αρχές ιουνίου αναμένεται να ανακοινώσουμε τη δική μας υποψηφιότητα», σημείωσε.

Όσον αφορά τη συνεργασία με άλλα κόμματα ή προσωπικότητες, ο κ. Χρίστου είπε πως αρκετά κόμματα έχουν ήδη τοποθετηθεί ότι δεν θέλουν κάποια συζήτηση μαζί μας, εμείς όμως από την πλευρά μας δεν έχουμε αποκλείσει κάποιο κόμμα. «Εμείς έχουμε πολιτικές γραμμές, κόκκινες γραμμές, κάποιες θα έλεγα πλέον διαχρονικές θέσεις, που σε συνδυασμό με τα νέα γεγονότα που προκύπτουν απευθυνόμαστε στους πολίτες για να τους πείσουμε ότι χρειάζεται μια αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τους υπόλοιπους υποψηφίους, είπε πως «η εικόνα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι σαν οι εκλογές να γίνονται εσσωκομματικές, σίγουρα ενδοκυβερνητικές. Όλα τα πρόσωπα προέρχονται από τη σημερινή διακυβέρνηση».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Ισραηλινά μαχητικά θα πετάξουν πάνω από την Τεχεράνη, λέει ο Νετανιάχου - Tο Ιράν προειδοποιεί για «πιο σοβαρά» πλήγματα

Τύμπανα πολέμου στη Μέση Ανατολή, όπου η κατάσταση για δεύτερη ημέρα παρέμεινε οριακή. Το Ισραήλ έπληξε το Ιράν και το Ιράν το Ισραήλ, ενώ συνεχίστηκαν οι απειλές.

BEST OF TOTHEMAONLINE