Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Το αστείο με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος»

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τζο Μπάιντεν: Το αστείο με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος»

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν απέδειξε και στη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την άριστη σχέση που έχει με την Ελλάδα.

Ο Τζο Μπάιντεν αστειεύτηκε με το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος» από την εποχή που ήταν βουλευτής και εξήγησε γιατί του το είχαν προσάψει.

Ο αμερικανός πρόεδρος ανέφερε πως όταν ήταν βουλευτής στο Ντέλαγουερ έπαιρνε το 92% των ψήφων της ελληνοαμερικανικής κοινότητας και για αυτό του είχαν δώσει το παρατσούκλι «Μπαϊντενόπουλος».

Πηγη: newsit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE