Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ένοχος για τη δολοφονία της Καρολάιν

Ένοχος, όπως κατηγορείται, κρίθηκε πριν από λίγο ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στις 11 Μαΐου του 2021.

Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση δικαστών και ενόρκων χωρίς να αντιδράσει. Ακόμη απορρίφθηκε η ένταση της υπεράσπισης να μην συνεκτιμηθεί η κατάθεση της Μυλωνοπούλου

Συγκεκριμένα, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς δηλαδή να του αναγνωριστεί βρασμός ψυχικής ορμής, κακοποίησης ζώου αλλά και για τα άλλα δυο πλημμελήματα που αντιμετωπίζει.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Προκλήσεις και προσδοκίες με την επιστροφή της Ολγκίν: Σήμερα η συνάντηση με Χριστοδουλίδη - Εστίαση σε οδοφράγματα και ΜΟΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται από την Πέμπτη το βράδυ, η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη, Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE