Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και πυροβόλα σε οχήματα και οικία - Χειροπέδες σε 43χρονο

Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και πυροβόλα σε οχήματα και οικία - Χειροπέδες σε 43χρονο

Συντονισμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των ωρών 7π.μ.- 12μ, από μέλη του ΤΑΕ και ΟΠΕ Λευκωσίας και του Κλάδου Κυνών του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έρευνες στην οικία, υποστατικό και οχήματα ιδιοκτησίας 43χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τα ακόλουθα:

  • Ένα Μονόκαννο Κυνηγετικό
  • Ένα Δίκαννο Κυνηγετικό
  • Ένα Αεροβόλο
  • Επτά δίκτυα παγίδευσης πτηνών και ένα καλάθι με 67 ξόβεργα
  • 27 φυτά κάνναβης.

Ο 43χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζουν τις εξετάσεις.

                                               

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE