Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την Υπουργό

Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση - Κρίσιμες οι επόμενες μέρες για την Υπουργό

Oλοκληρώθηκε η πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην Αθήνα η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Υπουργός , διαγνώσθηκε το βράδυ της Κυριακής με ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής στο American Medical Center/American Heart Institute.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητική πηγή , οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για την υγεία της Υπουργού.

Επίσημη ενημέρωση αναμένεται απο το Ιδιωτικό νοσηλευτήριο «ΥΓΕΙΑ» όπου νοσηλεύεται και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση η Ζέτα Αιμιλιανίδου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.