Συγκινούν οι ευχές από τον πολιτικό κόσμο στην Ζέτα Αιμιλιανίδου - «Δύσκολο πρόβλημα υγείας»

Συγκινούν οι ευχές από τον πολιτικό κόσμο στην Ζέτα Αιμιλιανίδου - «Δύσκολο πρόβλημα υγείας»

Με μια δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα, καθώς η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε κατεπειγόντως σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο μετά από έντονους πονοκεφάλους, όπου διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.

Η κ. Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε επειγόντως με αεροασθενοφόρο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα και υποβάλλεται τώρα σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται κρίσιμη.

Με το που έγινε γνωστή αυτή η δυσάρεστη είδηση, σύσσωμος ο πολιτικός – και όχι μόνο- κόσμος της Κύπρου, ευχήθηκε στην Ζέτα Αιμιλιανίδου να ξεπεράσει σύντομο το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνεχίζεται ο διάλογος για την ΑΤΑ – Μετά τους εργοδότες βλέπει τις συντεχνίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Σε συνέχεια της κρίσιμης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είχε διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των εργοδοτικών οργανώσεων, στην παρουσία των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.