Η φράση «επιάμεν το;» κι η κορύφωση του γλεντιού...

Η φράση «επιάμεν το;» κι η κορύφωση του γλεντιού...

Για σκοπούς ρεπορτάζ… κατεβήκαμε μέχρι τον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου, μια ώρα μετά την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος.

Εκεί ήταν το επίκεντρο των πανηγυρισμών για το τέταρτο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των κυανολεύκων της Λεμεσού. Ζήσαμε από κοντά την… έκρηξη χαράς!

Μερικοί υποστηρικτές της ομάδας, μας ρωτούσαν, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας «επιάμεντο ή ακόμα;». Επιπρόσθετα σημείωναν, πόσο πολύ… φοβήθηκαν ότι δεν θα τους έδιδε ούτε φέτος το δικαίωμα να ξεδιψάσουν, κατά το μεγάλο χρονικό διάστημα που αγνοούσε το τρίποντο της νίκης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE