Έβαλε ναρκωτικά μέσα σε φραπέ - Πήγε να τα παραδώσει σε κρατούμενο στη Λεμεσό

Έβαλε ναρκωτικά μέσα σε φραπέ - Πήγε να τα παραδώσει σε κρατούμενο στη Λεμεσό

Αποπειράθηκε να περάσει ναρκωτικά σε Αστυνομικά κρατητήρια στη Λεμεσό, 30χρονος. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.40 χθες το απόγευμα, 30χρονος μετέβη στα Αστυνομικά κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, με σκοπό να παραδώσει δύο ποτήρια με φραπέ σε κρατούμενο.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός των δύο ποτηριών, δύο συσκευασίες περιτυλιγμένες με κολλητική ταινία, οι οποίες περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 5,5 γραμμαρίων περίπου.

Ο 30χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και σε σωματική έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην κατοχή του 12 καλαμάκια τα οποία περιείχαν άσπρη κρυσταλλική ουσία συνολικού βάρους 1,2 γραμμαρίων περίπου.

Στη συνέχεια, ο 30χρονος αφού ανακρίθηκε, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων, ενώ ανακρινόμενος ο κρατούμενος φερόμενος ως παραλήπτης, φέρεται να δήλωσε πλήρη άγνοια.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.