Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοκόλλητες για πάντα» - Ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς της

Ελένη Μενεγάκη: «Αυτοκόλλητες για πάντα» - Ποζάρει στην αγκαλιά της μαμάς της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της. Μαμά και κόρη εκμεταλλεύτηκαν τον όμορφο καιρό και έκαναν μίνι απόδραση μέχρι την Κάρυστο.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία στο Instagram της όπου εκείνη σαν μικρό κοριτσάκι κάθεται στην αγκαλιά της.

Στο στιγμιότυπο η Ελένη Μενεγάκη με φουλ καλοκαιρινή διάθεση γράφει στο μήνυμά της: «Αυτοκόλλητες για πάντα! Πόσες αναμνήσεις έχω από την Κάρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές, θάλασσα, παιχνίδι, ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλίες και την πλατεία! Και την μαμά μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμά μου η κυρία ΖΕΤΑ, με την τεράστια υπομονή και την πιο ζεστή αγκαλιά!».

Δείτε την ανάρτηση εδώ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE