Eκτός επιτελείου Χριστοδουλίδη ο επικοινωνιολόγος Γιώργος Φλέσσας- Τα βίντεο-τρολ και ο... Κασουλίδης

Eκτός επιτελείου Χριστοδουλίδη ο επικοινωνιολόγος Γιώργος Φλέσσας- Τα βίντεο-τρολ και ο... Κασουλίδης

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του επικοινωνιολόγου Γιώργου Φλέσσα με τον υποψήφιο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, μετά που διαπιστώθηκε ότι στο κείμενο εξαγγελίας που επιμελήθηκε, χρησιμοποίησε αποσπάσματα από ομιλίες που είχε συντάξει στο παρελθόν, χωρίς να ενημερώσει σχετικά.

To αντιεπαγγελματικό ολίσθημα του Φλέσσα, το οποίο έδωσε τροφή για τρόλ στο διαδίκτυο, έγινε αντιληπτό όταν κυκλοφόρησαν βίντεο με αποσπάσματα από ομιλίες του Ιωάννη Κασουλίδη, ο οποίος είχε ως επικεφαλής επικοινωνιολόγο τον Φλέσσα στις προεδρικές του 2008. Μετά από αυτό ο Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε τον Γιώργο Φλέσσα και του ανακοίνωσε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από την άμεση διακοπή της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE