Νεκρός άντρας σε παραλία - Χαμός στην Κρήτη

Νεκρός άντρας σε παραλία - Χαμός στην Κρήτη

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε σήμερα το πρωί από τα νερά της θάλασσας, ένας 59χρονος Ελβετός τουρίστας που είχε πάει για κολύμπι μαζί με την σύζυγό του, σε παραλία στην Ανισσαρά Ηρακλείου.

Ο άτυχος άντρας, εθεάθη να επιπλέει στη θάλασσα και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ναυαγοσώστες του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Δυστυχώς ωστόσο, παρά την άμεση αντίδρασή τους, δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος  ήταν ήδη νεκρός.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της σορού στο Νοσοκομείο και τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.