Δέχτηκαν επίθεση από τοκογλύφο – Του χρωστούσαν 120 χιλ. ευρώ – Χειροπέδες σε 58χρονο

Δέχτηκαν επίθεση από τοκογλύφο – Του χρωστούσαν 120 χιλ. ευρώ – Χειροπέδες σε 58χρονο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 58 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τοκογλυφία, απαίτηση χρημάτων με απειλές, εκβίαση, κοινή επίθεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στο ΤΑΕ Λεμεσού, από δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 49 ετών, τον Ιούνιο, 2020 δανείστηκαν το ποσό των 30.000 ευρώ από τον 58χρονο, με επιτόκιο 20% τον μήνα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των παραπονούμενων, μέχρι σήμερα του έδωσαν το χρηματικό ποσό 120.000 ευρώ, ενώ μετά αδυνατούσαν να τον πληρώσουν για δύο μήνες, με αποτέλεσμα όταν συναντήθηκαν με τον 58χρονο, να τους επιτεθεί, να τους χτυπήσει και να τους απειλήσει.

Ο 58χρονος, συνελήφθη χθες το απόγευμα βάσει δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE