Νέες προσπάθειες για συμφωνία στο Eurogroup

Νέες προσπάθειες για συμφωνία στο Eurogroup

Νέες προσπάθειες φαίνεται να καταβάλλονται, σύμφωνα με πληροφορίες, για την εξεύρεση συμφωνίας μεταξύ θεσμών και ελληνικής κυβέρνησης, παρά την εξαγγελίας δημοψηφίσματος από μέρους του Αλέξη Τσίπρα.

Κοινοτικές πηγές έλεγαν πως ολόκληρο το βράδυ τα δυο μέρη ήταν σε διαβουλεύσεις και σήμερα το πρωί έφθασαν στις Βρυξέλλες ο Αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, και ο πολιτικός υπεύθυνος της διαπραγμάτευσης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, καθώς και τεχνικοί σύμβουλοι που έχουν μετάσχει έως τώρα στις συνομιλίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE