Α. Μαυρογιάννης: Δεν προκύπτει ζήτημα διπλής μισθοδοσίας - Έδωσε ο ίδιος τα στοιχεία στη δημοσιότητα

Α. Μαυρογιάννης: Δεν προκύπτει ζήτημα διπλής μισθοδοσίας - Έδωσε ο ίδιος τα στοιχεία στη δημοσιότητα

Δεν προκύπτει ζήτημα διπλής μισθοδοσίας του Ανδρέα Μαυρογιάννη για το διάστημα που διετέλεσε Μόνιμος Αντιπροσώπος της Κύπρου στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη και διαπραγματευτής της ε/κ πλευράς για το Κυπριακό, σύμφωνα με στοιχεία μισθοδοσίας που έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο κ. Μαυρογιάννης.

Όπως διαφαίνεται στη σχετική έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου, οι απολαβές του κ. Μαυρογιάννη ήταν σύμφωνες με εκείνες που προβλέπει η τοποθέτησή του ως επικεφαλής διπλωματικής αποστολής στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων έγινε προς απάντηση ισχυρισμών του ανεξάρτητου υποψηφίου στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές Αχιλλέα Δημητριάδη, ο οποίος μετά την επίσημη στήριξη της υποψηφιότητας Μαυρογιάννη από το ΑΚΕΛ είχε δηλώσει πως έχει πληροφορίες πως ο Ανδρέας Μαυρογιάννης λάμβανε δύο μισθούς, έναν ως δημόσιος υπάλληλος και έναν ως διαπραγματευτής, καλώντας τους δημοσιογράφους να ζητήσουν από τον Γενικό Ελεγκτή να διευκρινίσει αυτές τις πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

LIVE – Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Τρίτη ημέρα αγωνίας για την κατάσβεση της

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις της νύχτας αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE