Ανατροπή δεδομένων για τον θάνατο της 27χρονης ΣΥΟΠ - Δεν συνέβη την ώρα της άσκησης το ατύχημα

Ανατροπή δεδομένων για τον θάνατο της 27χρονης ΣΥΟΠ - Δεν συνέβη την ώρα της άσκησης το ατύχημα

Ανατροπή δεδομένων για την υπόθεση θανάτου της 27χρονης ΣΥΟΠ Νάταλις Νεοφύτου, η οποία έχασε την ζωή της μετά από τροχαίο δυστύχημα σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς, χθες Πέμπτη 12 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤhemaOnline, το ατύχημα δεν συνέβη κατά την διάρκεια άσκησης αλλά αμέσως μετά την ολοκλήρωση της. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, μετά το τέλος της άσκησης, είχαν δοθεί οδηγίες για να γίνει ανεφοδιασμός του οχήματος και το ατύχημα φαίνεται να έγινε εκείνο το χρονικό διάστημα.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού είναι ο ερευνών λειτουργός που θα ερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο, ενώ δημοσία δαπάνη θα γίνει η κηδεία της άτυχης ΣΥΟΠ με πρόταση που προωθείται στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, o εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστου Πιερή, δήλωσε στο ThemaOnline πως ακόμα διερευνάται το γιατί η Νάταλι καθόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος, ενώ να θυμίσουμε ότι η Νάταλι εντάχθηκε στην Εθνική Φρουρά με την 11η σειρά αφού προσλήφθηκε 1η Δεκεμβρίου 2021. Έγινε η ορκωμοσία της κανονικά αφού ολοκλήρωσε και την εκπαίδευση στο ΚΕΝ Λεμεσού και στις 21/02 εντάχθηκε στη μονάδα της.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα επέβαινε σε όχημα τύπου τζιπ, το οποίο σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να την καταπλακώσει.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE