Η ακρίβεια «άγγιξε» και τους γάμους: «Ο κόσμος προτιμά να καλεί λιγότερους πλέον» - Συνωστισμός για το καλοκαίρι

Η ακρίβεια «άγγιξε» και τους γάμους: «Ο κόσμος προτιμά να καλεί λιγότερους πλέον» - Συνωστισμός για το καλοκαίρι

Για την αυξημένη ζήτηση στους γάμους και τις αυξήσεις που άγγιξαν και αυτόν τον τομέα, μίλησε στο ThemaOnline η Εκπρόσωπος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Γάμων, κ. Γιώτα Καπαρή. 

Συγκεκριμένα, η κ. Καπαρή επισήμανε πως υπάρχει αυξημένη ζήτηση στους γάμους και στις γαμήλιες εκδηλώσεις γι’ αυτό το καλοκαίρι, λόγω των μεταφορών και από τα προηγούμενα δύο χρόνια που δεν έγιναν λόγω πανδημίας. «Τώρα εσυσσωρευτήκαν. Επειδή ήδη έχουμε τους προγραμματισμένους γάμους γι’ αυτό το καλοκαίρι και έχουμε και αυτούς που εμεταφερθήκαν ή πρέπει να κανονιστούν», δήλωσε.

Στη συνέχεια διευκρίνισε και το πρόβλημα με τις αυξήσεις στις τιμές και στα καύσιμα, που δεν άφησαν ανεπηρέαστο ούτε αυτόν τον τομέα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε, «έχουν αυξηθεί πάρα πάρα πολύ οι τιμές όσον αφορά είτε κέντρα διασκέδασης για γάμους, είτε λουλούδια, ακόμα και τα καύσιμα, που χρειάζονται για τις μεταφορές από τον ένα τόπο στον άλλο (λουλούδια στην εκκλησία κλπ)».

Αυτό είναι απόρροια του πολέμου, πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε επίσης και σε κάτι άλλο το οποίο παρατηρείται όπως είπε, έντονα πλέον, τη μείωση του αριθμού των καλεσμένων στους γάμους. «Ο κόσμος προτιμά να καλεί λιγότερους πλέον, έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μας και λόγω  της πανδημίας», σημείωσε.

Καταληκτικά τόνισε, «Να θυμόμαστε ότι έχουν αρθεί οι περιορισμοί αλλά πρέπει να προσέχουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE