Επικυρώθηκαν οι ποινές φυλάκισης στους δύο ενόχους για το τετραπλό φονικό - Αγία Νάπα

Επικυρώθηκαν οι ποινές φυλάκισης στους δύο ενόχους για το τετραπλό φονικό - Αγία Νάπα

Eπικύρωσε την ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε στους κατηγορουμένους για την υπόθεση του τετραπλού φόνου στην Αγία Νάπα, το Ανώτατο Δικαστήριο

Σε σημερινή, πολυσέλιδη απόφασή του, το Ανώτατο Δικαστήριο επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση του Κακουργιοδικείου Λάρνακας/Αμμοχώστου, ημερομηνίας 8 Σεπτεμβρίου 2017, με την οποίαν κρίθηκαν ένοχοι δύο κατηγορούμενοι σε σχέση με το τετραπλό φονικό που διαπράχθηκε τον Ιούνιο 2016, στην Αγία Νάπα. Το Κακουργιοδικείο είχε επιβάλει σε έκαστο των κατηγορουμένων ποινή φυλάκισης διά βίου για κάθε ένα από τα τέσσερα θύματα.

Με τη σημερινή απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου επικυρώθηκαν επίσης οι καταδίκες και οι ποινές που επιβλήθηκαν από το Κακουργιοδικείο σε σχέση με τις απόπειρες φόνου εναντίον άλλων δύο προσώπων καθώς και οι κατηγορίες για συνωμοσία.

Στην απόφασή του το Ανώτατο Δικαστήριο αποφαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι οι κατηγορούμενοι έτυχαν δίκαιης δίκης και πως δικαιολογημένα το Κακουργιοδικείο απέδωσε βαρύτητα και αποδέχτηκε ως ακριβή και αξιόπιστη την εξ’ ακοής μαρτυρία του βασικού μάρτυρα κατηγορίας.

Εκ μέρους του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, την υπόθεση χειρίστηκε η κα Έλλη Παπαγαπίου, Ανώτερη Δικηγόρος της Δημοκρατίας και ο κ. Θάσος Χατζηλούκας, Δικηγόρος της Δημοκρατίας.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE