Με κατάγματα λεκάνης και θώρακα νοσηλεύεται το 10χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο - Η κατάσταση της υγείας του

Με κατάγματα λεκάνης και θώρακα νοσηλεύεται το 10χρονο κοριτσάκι που τραυματίστηκε σε τροχαίο - Η κατάσταση της υγείας του

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο και στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλεύεται το 10χρονο κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Έμπας, το βράδυ της Τρίτης 10 Μαΐου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το κοριτσάκι έχει κατάγματα λεκάνης και θώρακα, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές για αυτό θα παραμείνει υπό νοσηλεία στην Εντατική, ενώ η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Οι ίδιες πληροφορίες ότι αύριο αναμένεται ότι θα του γίνει απεικονιστικός έλεγχος.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τρίτης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Έμπας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών προσώπων, εκ των οποίων το ένα κοριτσάκι δέκα ετών.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά , στη λεωφόρο Έμπας. Στο ένα αυτοκίνητο υπήρχε ένα άτομο ενώ στο δεύτερο ο οδηγός μαζί με την 10χρονη κόρη του.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει τους τραυματίες στο νοσοκομείο Πάφου. Οι δύο οδηγοί, ο 33χρονος και 26χρονος, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Πάφου.

Ενώ το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

ThemaOnlinePoll: Δύο χρόνια διακυβέρνησης Χριστοδουλίδη – Η γνώμη σας μετράει

Δύο χρόνια κλείνουν στις 12 Φεβρουαρίου από την ανάδειξη του Νίκου Χριστοδουλίδη ως νικητή στις Προεδρικές Εκλογές του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE