ΠΑΦΟΣ: Έκαναν έρευνα σε διαμέρισμα και τσάκωσαν ανήλικους με ναρκωτικά και κλοπιμαία

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν έρευνα σε διαμέρισμα και τσάκωσαν ανήλικους με ναρκωτικά και κλοπιμαία

Δύο ανήλικα πρόσωπα εντόπισε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) να κατέχουν ναρκωτικές ουσίες και κλοπιμαία περιουσία, μετά από έρευνα στο διαμέρισμα του ενός, στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Τρίτη μεταξύ των ωρών 21:30 – 22:00 μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) διενήργησαν έρευνα σε διαμέρισμα στην Γεροσκήπου, όπου εντόπισαν δύο 17χρονους, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε  ποσότητα κρυσταλλικής ουσίας μεταμφεταμίνης καθώς και κάνναβης.

Επίσης στην κατοχή τους βρέθηκε και μία μηχανή μοτοποδηλάτου. Ο ένας 17χρονος ανέλαβε την ευθύνη κατοχής της μεταμφεταμίνης, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα. Ο έτερος 17χρονος που ήταν ο ένοικος του σπιτιού, κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, αλλά και για παράνομη κατοχή περιουσίας, που όπως διαπιστώθηκε, αφορά μοτοποδήλατο που είχε κλαπεί στις 29.4.22. Ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.