Παρατείνει την διαμονή του στην Κύπρο ο Έιντε

Παρατείνει την διαμονή του στην Κύπρο ο Έιντε

Το επόμενο διάστημα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε θα μείνει παραπάνω στην Κύπρο δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού λέγοντας ότι έχει προγραμματιστεί όπως ο κ. Έιντε συμμετάσχει στις συναντήσεις της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο τ/κ “πρακτορείο ειδήσεων”, η σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών αφορούσε την προετοιμασία της συνάντησης των ηγετών την ερχόμενη Δευτέρα και πραγματοποιήθηκε στο Λήδρα Πάλας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15.00 με ένα 45λεπτο διάλειμμα για φαγητό το μεσημέρι.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στον Μπαϊράκ ο κ. Μπουρτζιού ανακοίνωση ότι αύριο το πρωί στις 9 θα έχουν συνάντηση στο “προεδρικό” τα τ/κ μέλη της Τεχνικής Επιτροπής για το περιουσιακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE