Παρατείνει την διαμονή του στην Κύπρο ο Έιντε

Παρατείνει την διαμονή του στην Κύπρο ο Έιντε

Το επόμενο διάστημα ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ, Έσπεν Μπαρθ Έιντε θα μείνει παραπάνω στην Κύπρο δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού λέγοντας ότι έχει προγραμματιστεί όπως ο κ. Έιντε συμμετάσχει στις συναντήσεις της ερχόμενης εβδομάδας.

Όπως ο ίδιος δήλωσε στο τ/κ “πρακτορείο ειδήσεων”, η σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών αφορούσε την προετοιμασία της συνάντησης των ηγετών την ερχόμενη Δευτέρα και πραγματοποιήθηκε στο Λήδρα Πάλας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 15.00 με ένα 45λεπτο διάλειμμα για φαγητό το μεσημέρι.

Εξάλλου σε δηλώσεις του στον Μπαϊράκ ο κ. Μπουρτζιού ανακοίνωση ότι αύριο το πρωί στις 9 θα έχουν συνάντηση στο “προεδρικό” τα τ/κ μέλη της Τεχνικής Επιτροπής για το περιουσιακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE