«Βροχή» τα εξώδικα από τις κάμερες - Δεν έχουν σταλεί τα περισσότερα στους πολίτες

«Βροχή» τα εξώδικα από τις κάμερες - Δεν έχουν σταλεί τα περισσότερα στους πολίτες

Στις 60.000 ανέρχονται οι καταγγελίες που καταγράφηκαν από τις οκτώ κάμερες τροχαίας, αριθμός αρκετά υψηλός για τα δεδομένα.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή έχουν σταλθεί περίπου 15 χιλιάδες εξώδικα στους παραβάτες.

Ο βοηθός υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» πως μέσα στις επόμενες μέρες θα σταλεί ένας αρκετά μεγάλος αριθμός από τα εξώδικα στους πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Ευριπίδου, θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος για να διαφανεί αν το πρόγραμμα με τις κάμερες έχει μειώσει σημαντικά τις τροχαίες συγκρούσεις μέσα στους δρόμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα ολοκληρωθεί η φάση της τοποθέτησης σταθερών καμερών σε διάφορα σημεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE