«Βροχή» τα εξώδικα από τις κάμερες - Δεν έχουν σταλεί τα περισσότερα στους πολίτες

«Βροχή» τα εξώδικα από τις κάμερες - Δεν έχουν σταλεί τα περισσότερα στους πολίτες

Στις 60.000 ανέρχονται οι καταγγελίες που καταγράφηκαν από τις οκτώ κάμερες τροχαίας, αριθμός αρκετά υψηλός για τα δεδομένα.

Παρόλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή έχουν σταλθεί περίπου 15 χιλιάδες εξώδικα στους παραβάτες.

Ο βοηθός υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας, Χάρης Ευριπίδου σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και κάτι» πως μέσα στις επόμενες μέρες θα σταλεί ένας αρκετά μεγάλος αριθμός από τα εξώδικα στους πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Ευριπίδου, θα πρέπει να περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος για να διαφανεί αν το πρόγραμμα με τις κάμερες έχει μειώσει σημαντικά τις τροχαίες συγκρούσεις μέσα στους δρόμους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τα τέλη Μαΐου θα ολοκληρωθεί η φάση της τοποθέτησης σταθερών καμερών σε διάφορα σημεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.