Ερντογάν: Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο

Ερντογάν: Με απεικόνιση της Αγίας Σοφίας το νέο τουρκικό διαβατήριο

Το νέο τουρκικό διαβατήριο, που θα εκδοθεί τον Αύγουστο, θα φέρει στο μέσο του απεικόνιση της Αγίας Σοφίας, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Επειτα από την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι έχουν γίνει προετοιμασίες εδώ και καιρό για την παραγωγή διαβατηρίων. «Δημιουργήσαμε την υποδομή για την παραγωγή διαβατηρίων στη χώρα μας, ο εφοδιασμός των οποίων έχει γίνει δύσκολος λόγω της κρίσης με τα τσιπ. Οι σελίδες του νέου μας διαβατηρίου, που είναι ένα από τα πιο ασφαλή διαβατήρια στον κόσμο, ξεκινούν με το παλάτι Τοπ Καπί και τελειώνουν με το πρώτο κτίριο του κοινοβουλίου και στη μέση ακριβώς είναι το τζαμί της Αγίας Σοφίας. Ελπίζουμε ότι το νέο μας διαβατήριο, το οποίο θα εκδοθεί στους πολίτες μας από τον Αύγουστο, θα είναι επωφελές για τη χώρα μας και το έθνος μας», είπε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE