ΠΑΦΟΣ: Μητέρα και ανήλικη κόρη πιάστηκαν με πλαστά έγγραφα στον έλεγχο του αεροδρομίου

ΠΑΦΟΣ: Μητέρα και ανήλικη κόρη πιάστηκαν με πλαστά έγγραφα στον έλεγχο του αεροδρομίου

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για πλαστογραφία και πλαστοπροσωπία μετά τον εντοπισμό τους στον αερολιμένα Πάφου κατά τον διαβατηριακό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, δύο γυναίκες παρουσιάστηκαν για αναχώριση και για τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασαν γαλλικό δελτίο ταυτότητας. Ανακρινόμενες διαπιστώθηκε ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά και ότι σ’ αυτά απεικονίζονταν άλλα πρόσωπα και ότι επρόκειτο για μητέρα και κόρη.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας, ενώ η ανήλικη κόρη της οδηγήθηκε στον χώρο φιλοξενίας στη Πουρνάρα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE